Tag: 苏州哪里还有可以做的


The Silo / Cobe


first_imgArchDaily CopyApartments, Refurbishment•Copenhagen, Denmark The Silo / CobeSave this projectSaveThe Silo / Cobe 2017 Project gallerySee allShow lessSymbiosis University Hospital and Research Centre / IMK ArchitectsSelected ProjectsCasa de Hóspedes / ArribaSelected ProjectsProject locationAddress:Copenhagen, DenmarkLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/874698/the-silo-cobe Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/874698/the-silo-cobe Clipboard “COPY” “COPY” Apartments Photographs:  Rasmus Hjortshøj – COAST, Maria Gonzalez Manufacturers Brands with products used in this architecture project Manufacturers: &Tradition, Anker & Co, Ideal Work, Randi, Skandinaviska Glassystem, SwedoorEngineers:Balslev and WessbergContractor:NRE DenmarkLandscape Architect:COBEClients:Klaus KastbjergCity:CopenhagenCountry:DenmarkMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTRecommended ProductsFiber Cements / CementsSwisspearlSwisspearl Largo Fiber Cement PanelsWoodSculptformTimber Click-on BattensFiber Cements / CementsDuctal®Ductal® Cladding Panels (EU)WoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeText description provided by the architects. The Silo is part of the transformation of Copenhagen’s Nordhavn (North Harbour) – a vast post-industrial development, currently being transformed into a new city district. Designed by Danish architects COBE with clients Klaus Kastbjerg and NRE Denmark, a 17-storey former grain silo and the largest industrial building in the area has been transformed into “The Silo”, housing residential apartments and public functions.Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTInside-out transformationIn order to bring The Silo’s industrial concrete facade up to current standards, the exterior of the existing silo has been reclad, while the interior has been preserved as raw and untouched as possible. An angular faceted exterior facade made of galvanized steel has been installed to serve as a limate shield. This has allowed the building’s characteristic slender tall shape to be maintained.Save this picture!© Maria GonzalezSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTDan Stubbergaard, Founder and Creative Director of COBE, says: “We wanted to retain the spirit of The Silo as much as possible – both in terms of its monolithic exterior and majestic concrete interior, by simply draping it with a new overcoat. The aim was to transform it from the inside out in such a way that its new inhabitants and the surrounding urban life would highlight the structure’s identity and heritage. Hence, the use of galvanized steel for the facade, which patinates in a raw way and retains the original harbour character and material feel, lending a roughness and raw beauty to the area, as in its industrial past.”Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COAST38 unique apartmentsThe spatial variation within the original silo is immense due to the various functions of storing and handling grain, creating space for 38 unique apartments. Single and multi-level apartments range from 106 m2 to 401 m2 in size, with floor heights of up to 7 meters. All apartments have panoramic, floor-to-ceiling windows and balconies, and several have been preserved in raw concrete. The window frames are hidden on the outside of the existing concrete walls, offering expansive views of the city skyline and the Oresund coast.Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTSave this picture!10th Floor PlanSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTA mix of private and public functionsBoth the top and lower levels have public access. The top floor consists of a mirrored glass box housing a public restaurant with a 360-degree view of the city and the sea. The glass facade mirrors the surroundings in the daytime, and at night it is reminiscent of a lantern. The ground floor is designed as a flexible event space.Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTDan Stubbergaard says: “Private housing and public functions ensure that the building remains active all day. The public functions at the top and bottom also ensure a multidimensional experience for the various users of the building. From the top you can see almost all of Copenhagen in one panoramic view. It is completely unique, and something all Copenhageners will have the chance to experience. The Silo will be inhabited, but will also be a destination. An urban focal point for the new development at Nordhavn.”Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTSave this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTDan Stubbergaard continues: “By revitalizing our industrial heritage, we discover new potential and highlight historical traces in our cities. They represent a built resource. They represent our history. By doing so, we can transform what many people today perceive as industrial trash into treasure.”Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COASTThe Silo was completed in May 2017, when its first residents moved in. The remaining residents will move in during the next couple of months, and the restaurant on the top floor is due to open later this year. CPH City & Port Development is currently showing an exhibition on the ground floor of the building on the future development plans for Nordhavn, also created by COBE.Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COAST Area:  10000 m² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeCobeOfficeFollowProductsGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingApartmentsRefurbishmentCopenhagenIcebergOn InstagramDenmarkPublished on May 22, 2021Cite: “The Silo / Cobe” 22 May 2021. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardMetallicsHAVER & BOECKERArchitectural Wire Mesh – MULTI-BARRETTE 8130Enclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsSealantsEffisusGutter Repair – TiteGutter3Aluminium CompositesSculptformAluminium Click-on BattensTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea PrestigeMetallicsRHEINZINKZinc Roof Systems – Click Roll CapsTiles / Mosaic / GresiteTerrealTerracotta Cladding TileDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE UnilateralWindowsJoskoWindows and Sliding Doors – ONE SeriesMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?混凝土“筒仓”披上镀锌表皮,酷到没朋友 / Cobe是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Architects: Cobe Area Area of this architecture project Denmark The Silo / Cobe Photographs Save this picture!© Rasmus Hjortshøj – COAST+ 37Curated by Fernanda Castro Share Projectslast_img read more




Recent Comments